GARFIN CONSULT | Aangenaam kennismaken!

Tomorrow has arrived today…

Financiële beslissingen hebben een grote impact. De juiste besluiten van vandaag, renderen morgen. Niet voor niets luidt het motto van Garfin Consult: “Tomorrow has arrived today”. De praktische waarde van dit motto voor u? Met Garfin Consult neemt u de juiste financiële beslissingen. Vandaag en voor morgen. De Lifestyle Financiële Planning van Garfin Consult behelst het vaststellen, behalen en behouden van de gewenste levensstijl zonder voor onverwachte uitkomsten te komen staan. Dat maakt financiële planning tot een doorlopend proces. Voor bestaande cliënten inmiddels een prettig renderend gegeven. Voor nieuwe cliënten, die hun vermogensbegeleiding aan Garfin Consult besluiten toe te vertrouwen, de beste beslissing die zij vandaag voor morgen kunnen nemen. Over besluiten gesproken: Garfin Consult verwelkomt een nieuwe cliënt op aanbeveling en uitnodiging van onze bestaande cliënten. Alleen wanneer zij volledig tevreden zijn, is er ruimte voor groei. En zo houden wij de lat hoog.

Beslis vandaag al over uw voordeel in de toekomst
In de opbouwfase van uw leven kan het razendsnel gaan met de ontwikkelingen. Een gezin, een huis en een carrière zijn drie bestanddelen die financiële consequenties opleveren. Nu, maar vooral in de toekomst. Om daarop voorbereid te zijn moet u vandaag de juiste financiële beslissingen voor morgen nemen. Wilt u uw kinderen laten studeren? Dan is vandaag starten met sparen geen dag te vroeg. Wilt u eerder stoppen met werken in de toekomst? Dan is vandaag nadenken over een extra pensioenvoorziening een eerste bouwsteen voor extra vermogen. Heeft u spaargeld, maar levert de rente weinig op?  Voorziet u een erfenis, maar ook de komst van de fiscus? Dan zijn vandaag maatregelen nodig ofwel – personal financial management – (PFM). Nu de juiste keuzes maken betekent in de toekomst van die keuzes kunnen profiteren.

Garfin Consult: met succes bouwen aan uw financiële huis
Garfin Consult is gespecialiseerd in het bepalen én overeenkomstig uitvoeren van inkomens- en vermogenstrategieën. Garfin Consult heeft in de afgelopen decennia bewezen een betrouwbare en vakkundige financieel totaalplanner voor financiën en vermogen te zijn.

  • We zijn gekwalificeerd en gecertificeerd vermogensplanner op alle terreinen van uw vermogensontwikkeling.
  • Wij trainen onze specialisten voortdurend bij op relevante terreinen, zoals fiscale en financiële wetgeving (permanente educatie) .
  • Garfin Consult kan u een financieel zeer gunstige en vooral solide en stabiel track-record tonen: al jarenlang begeleiden en ontwikkelen wij voor vele opdrachtgevers naar volle tevredenheid hun vermogen.

Het vermogen zich te onderscheiden
Garfin Consult is al decennialang een stabiele factor in de wereld van financiële totaalplanning. Zou dit komen omdat de voordelen waarmee wij ons onderscheiden voor veel mensen het verschil maken? Een vraag waarop we niet zelf het antwoord geven, dit zou aanmatigend zijn. Wel reiken wij u graag de elementen aan waarop onze cliënten Garfin Consult als onderscheidend ervaren.

Persoonlijk
Neem onze persoonlijke benadering. Uw vermogen en financiële planning zijn bij Garfin Consult persoonlijk in handen van één van onze specialisten. Direct bereikbaar per telefoon en e-mail. Of voor een persoonlijk gesprek, uiteraard. Zonder tussenschakels. Hierdoor schakelt u ook snel als u ineens met vragen zit, bijvoorbeeld van fiscale aard. Of als u van baan verandert, verhuist of onzeker bent over uw financiële toekomst.

Professioneel
Garfin Consult bestaat uit een hecht, ervaren en zeer professioneel team gekwalificeerde en gecertificeerde planners. We leggen verantwoording af over ons handelen, werken volledig transparant en houden ons aan alle vigerende richtlijnen en normen binnen de financiële sector. Mogen wij u, indien u overweegt een beroep te doen op onze dienstverlening, alvast verwijzen naar het zogenaamde dienstverleningsdocument. Hierin zetten wij onze werkwijze en de manier van belonen uiteen.

Onafhankelijk
Garfin Consult hoeft geen enkele financiële instelling te plezieren. We zijn er namelijk niet afhankelijk van. Dit garandeert een 100% onafhankelijk advies, volledig in úw belang. Uw tevredenheid is de basis voor onze toegevoegde waarde alsook ons verdienmodel en daarmee onze reputatie.

Proactief
De specialisten van Garfin Consult monitoren uw vermogensontwikkeling en financiële totaalplanning tot in detail en op dagelijkse basis. Invloeden van buitenaf zijn daardoor geen verrassing. Sterker nog: we anticiperen hierop zo vroeg mogelijk. Denk aan nieuwe fiscale wetgeving, maar ook kansen die zich voordoen in uw persoonlijke financiële situatie. Daardoor praat u met Garfin Consult nooit achteraf over gemiste kansen. Deze reiken wij u degelijk en goed voorbereid vooraf aan.

Bekijk onze brochure