Overdracht hypotheek- en verzekeringsactiviteiten GARFIN CONSULT

L.S.

Onderwerp:      Overdracht hypotheek – en verzekeringsactiviteiten GARFIN CONSULT

Ermelo, 1 april 2016

Geachte relatie,

Het doet ons deugd u te kunnen mededelen dat wij, De Verzekeringsrealist te Laren, vanaf heden het beheer gaan voeren over uw hypotheek en aanverwante verzekeringen.

De Verzekeringsrealist maakt deel uit van een groep bedrijven binnen Camelot Adviesgroep, gespecialiseerd in financiële dienstverlening op maat voor particulieren en het MKB.

Focus op de beleggingsadvisering- en dienstverlening, alsook de gewijzigde ambitie van Dick Garritsen, resulteren in het feit, dat de activiteiten rond hypotheken en levensverzekeringen van GARFIN CONSULT per 1 april 2016 worden overgedragen. Mede aanleiding hiertoe is dat Dick Garritsen is gevraagd zijn kennis en ervaring eveneens in te zetten voor een aantal gerelateerde bestuursfuncties.

Het verheugt GARFIN CONSULT dan ook u te kunnen meedelen dat er een waardige opvolger is gevonden die uw belangen kan behartigen op de wijze waarop u dat gewend bent.

Tenslotte, hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen, sinds eind jaren ’90, en de prettige samenwerking.

Uw nieuwe contactpersoon voor al uw vragen omtrent uw hypotheek en verzekeringen , Luc van der Heijden , is bereikbaar op 06-46422381 of via mail op info@d-v-r.nl  en verheugt zich er op om met u in contact te komen.

Met vriendelijke groet,

 

Dick Garritsen                                                                                              Luc van der Heijden

GARFIN CONSULT                                                                                    De Verzekeringsrealist

Dit bericht is geplaatst in Cliëntbelang. Bookmark de permalink.